• 0,00 DKK
 • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.
Jeans størrelse Vælg jeans størrelse og få kun de størrelser vist, der har den valgte størrelse.
Bælte længde Vælg bælte længe og se de bælter der har den valgte længde.

DAMETØJ

Hos ArkuriCurvy har vi et stort udvalg af smart dametøj i god kvalitet og til en fair pris. Vi er specialiserede i smart dametøj i store størrelser, og hos ArkuriCurvy kan du finde alt til din garderobe. Vi forhandler et bredt sortiment af tøj til arbejde, fritid, fest og sport, og vi går efter at finde smarte og moderigtige designs og farver til kvinder med kurver.
Vi sørger for, at du er velklædt fra top til tå, og vi har noget for enhver smag.

1 til 36 af 783

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 36 af 783

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Du finder eksempelvis et stort udvalg af kjoler både til hverdag og til fest. Vi har også et bredt udvalg af bukser, jeans og leggins, og der er overdele som toppe, skjorter, tunikaer, strik, cardigans og meget mere. Vi har også et bredt udvalg af overtøj så som jakker, regntøj og skitøj. Vi forhandler også smarte accessories, der fuldender dit look. Eller måske er du på jagt efter smart sportstøj i en stor størrelse, så finder du det også hos ArkuriCurvy. Vi forhandler tøj fra de førende mærker og har altid et stort udvalg, så du kan finde det, du står og mangler.

Når man er en kvinde med kurver, kan det være svært at finde tøj i butikkerne. Nogle butikker har tøj i store størrelser, men ofte er udvalget begrænset, og der er måske kun ét enkelt mærke at vælge fra. Hos ArkuriCurvy forhandler vi tøj fra flere anerkendte mærker, og vi forhandler udelukkende tøj i størrelse 42 til 56. Du kan f.eks. se alle vores styles i dametøj til str. 46. Det betyder, at vi er 100% fokuserede på at finde flot og moderigtigt tøj i disse størrelser. Vi udvælger nøje de enkelte dele ud fra design, pasform, kvalitet og pris. Vi har altid et stort og alsidigt sortiment, så der er noget at vælge imellem og noget for enhver smag. Du kan sidde hjemme i ro og mag, se det store udvalg igennem og finde lige det, det passer til din stil og dit behov. Det kan ikke være nemmere.

Uanset om man er lille eller stor, så er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas i det tøj, man har på. Hvis tøjet er komfortabelt og har den rigtige pasform, så udstråler man selvtillid og overskud. Hos ArkuriCurvy ved vi, hvad der klæder kurvede kvinder. Vi går op i at finde moderigtigt tøj i en god kvalitet og til en god pris. Vi har altid har de nyeste styles på lager, så du kan finde de hotteste farver og designs hos ArkuriCurvy.