• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Bukser og leggins

Du finder et stort udvalg af skønne bukser og leggins i store størrelser hos ArkuriCurvy.dk. Vi finder de helt rigtige modeller til kvinder med kurver og gør en dyd ud af at finde bukser og leggins i god kvalitet, i smarte designs og til en rimelig pris. Hos ArkuriCurvy.dk forhandler vi udelukkende tøj til kvinder i store størrelser, og vi er eksperter på området. Hos os ved du, at du kan finde tøj, der er designet til dig med former.

1 til 36 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Hos ArkuriCurvy.dk finder du lige de bukser, du har brug for. Vi sørger altid for at have et stort udvalg, og du finder almindelige klassiske bomuldsbukser, haremsbukser, buksedragter, knickers, stumpebukser, capribukser, shorts og leggins. Bukserne findes i mange forskellige farver, nogle er ensfarvede, og andre er med print. Hos os finder du både bukserne til arbejde, til fritid og til fest. Måske er du på jagt efter et par dejlige, afslappede haremsbukser i et flot print. De giver dig et cool boheme-look og er flotte sammen med en lidt tætsiddende bluse eller T-shirt. Eller du leder måske efter en helt klassisk sort buks til arbejde eller til pænt brug? Klassiske bukser kan ment bruges både på job og til fest alt efter hvilket tilbehør, du sætter til.

Er det leggins, du er på jagt efter, så har vi dem også. Der er ensfarvede og mønstrede, og der er leggins i denim. Leggins er meget anvendelige til nederdele eller kjoler, hvis det er koldt eller du bare gerne vil undgå at have bare ben. Eller måske bruger du dem til en tunika eller en lang løs skjorte? Du finder også flotte cool leggins i imiteret læder. De er super flotte sammen med en tunika, en skjorte ud over eller måske en flot strik eller kjole. Mulighederne er mange.

Knickers, shorts og stumpe- eller capribukser finder du også hos ArkuriCurvy.dk. Capribukser og stumpebukser er flotte om sommeren med et par sandaler til. Om vinteren kan de også bruges sammen med et par langskaftede støvler. Er det shorts eller knickers, du mangler, så finder du et stort udvalg hos ArkuriCurvy.dk. Måske leder du efter shorts eller knickers i afslappet stil til hverdag, eller du mangler et par stilfulde shorts eller knickers, som du kan bruge på job. Du finder dem hos ArkuriCurvy.dk. Bestil dem online og få dem sendt til døren. Så har du hurtigt og nemt shorts eller knickers på plads i garderoben, når sommeren kommer.