• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.

Shorts / Knickers

Når det bliver lunere i vejret, er det dejlig at kunne trække i et par shorts eller knickers. Mange vælger shorts eller knickers som et alternativ til nederdel, når det gerne må være lidt mere afslappet og praktisk. Skal man være aktiv i sin fritid, kan det være rart med shorts eller knickers, fordi de er komfortable og giver større bevægelsesfrihed. Men vælger du et par klassiske bermudashorts og sætter en fin bluse eller skjorte til, så har du et flot og stilfuldt look til en tur på shopping eller på café. Brug shorts eller knickers sammen med sandaler, ballerinaer eller sneakers og brug den bluse, top eller skjorte, som du har lyst til. Det handler mest om at føle sig godt tilpas i det, man har på. Hvem siger, at man kun kan bruge shorts om sommeren? Sæt et par kraftige strømpebukser til dine klassiske shorts, og brug dem sammen med en flot strik eller cardigan, og du er klar til job.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

Vi forhandler for eksempel klassiske og stilfulde bermudashorts. Vi har også denimshorts, bomuldsshorts og shorts i andre kvaliteter og i forskellige farver. Der er også forskellige længder at vælge imellem. Flere af modellerne har opsmøg, som man kan folde op eller ned alt efter hvilken længde, man ønsker på sine shorts. Shorts i denim kan man sagtens sætte sammen med en skjorte med opsmøgede ærmer eller en bluse i fin kvalitet, hvis man går efter et smart og casual look og gerne vil være lidt mere påklædt foroven. Du kan vælge et par knickers, hvis du ønsker lidt mere længde. Hos ArkuriCurvy.dk er der også flere forskellige knickers at vælge imellem. Vi har både de klassiske og de mere afslappede i baggy stil. Knickers går til lige under knæene, og det er der mange, der godt kan lide. Så har man stadigvæk bare ben uden at vise så meget af benet. Brug dine knickers til hverdag sammen med en T-shirt eller en top og et par flade sandaler. Så har du et afslappet og trendy look.

Hos ArkuriCurvy.dk er vi specialiserede i tøj til kvinder, der bruger store størrelser, og vores shorts og knickers er udvalgt, så de passer til dig, der har kurver. Shorts og knickers skal som alt andet tøj sidde godt og være komfortabelt at have på. Vi er sikre på, at du hos ArkuriCurvy.dk kan finde lige netop de shorts eller knickers, som du leder efter, og at du også kan finde dem i den rigtige farve og størrelse.