• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Jeans størrelse Vælg jeans størrelse og få kun de størrelser vist, der har den valgte størrelse.

Jeans

ArkuriCurvy.dk forhandler et stort udvalg af smarte og moderigtige jeans i god kvalitet. Der er mange forskellige pasformer, farver og vaske at vælge imellem, og vi er sikre på, at du kan finde et par jeans, der passer til netop dig.
Hos ArkuriCurvy.dk har vi udvalgt de bedste jeans til kvinder med kurver, så du får et par, der sidder godt, og som kan holde i mange år fremover.

35 vare(r)

pr. side

35 vare(r)

pr. side

Hos ArkuriCurvy.dk finder du jeans i mange forskellige pasformer, farver og med eller uden slid. Der er klassiske, regulære jeans uden slid og med lige ben. Der er jeans i løs pasform, og der er jeans med eller uden stræk. Endvidere er der den klassiske mørkeblå eller lyseblå farve, men der er også jeans i for eksempel hvid, sort, grå eller sandfarvet. Er du til forvaskede jeans med masser af slid og ridser, finder du også dem hos ArkuriCurvy.dk. Endvidere er der forskellige længder at vælge imellem. Vi har både jeans som knickers, i 7/8 længde og i almindelig længde. Hvis du gerne vil have dine ben til at se lidt længere ud, er det flot at vælge en jeans, der stumper lidt.

Jeans er en fast bestanddel af mange kvinders garderobe, og nogle kvinder har indtil flere par i skabet. Det er der en god grund til. Jeans er anvendelige til rigtig mange ting. De er praktiske og holder længe. Du kan bruge dem til hverdag med et par sneakers eller flade sko, og hvis du sætter et par høje hæle og en flot bluse til, kan du også bruge dem til en aften i byen. Med et par jeans får man et afslappet, cool og sexet look. Selvom man er en kvinde med kurver, kan man sagtens bruge jeans. Hos ArkuriCurvy.dk er vi specialister i tøj i store størrelser, og vi har udvalgt et bredt sortiment af moderigtige jeans, som er designet til kvinder med former, og som er i god kvalitet og til en god pris. Se det store udvalg online og se på beskrivelsen af de enkelte jeans for at få en nærmere beskrivelse af de forskellige detaljer.

Jeans i en ordentlig kvalitet kan man have i flere år. Faktisk holder de længere, hvis de ikke bliver vasket for ofte. Du kan ofte nøjes med at lufte dine jeans i stedet for at smide dem i vaskemaskinen. Det er faktisk kun nødvendigt at vaske dem, når de er direkte beskidte.