• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Kjoler / Nederdele

Du finder helt sikkert din nye kjole eller nederdel hos ArkuriCurvy.dk. Vi har et stort udvalg fra de førende producenter, og vi har udvalgt et bredt sortiment af kjoler og nederdele, der i design og pasform er tilpasset til kvinden, der har kurver. Vi er eksperter i tøj til kvinder i store størrelser og gør en dyd ud af at finde de helt rigtige kjoler og nederdele til den rigtige pris. Så du er sikret et alsidigt sortiment af smukke kjoler og nederdele, der fremhæver din femininitet, og som gør dig velklædt og stilfuld.

1 til 36 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vi har kjoler og nederdele til enhver anledning. Der er kjoler og nederdele til hverdagsbrug, til fritid, til arbejde og til fest. Der er kjoler og nederdele i mange farver, designs og længder. Hvad enten du er til en kort kjole eller nederdel, der fremhæver dine ben, eller en moderne maxikjole eller nederdel med lange længder, så har vi kjolen eller nederdelen, du mangler. Der er for eksempel nederdele, der er smalle, og som er flotte sammen med en overdel, der har fylde. Der er også nederdele, der har fylde, og så er det flot at sætte en lidt tætsiddende overdel til.

Vores udvalg af kjoler er også stort og varieret. Her finder du kjoler til enhver anledning. I vores sortiment af kjoler og nederdele finder du det, du kan bruge til en sommerdag på stranden, og der er kjoler og nederdele, der passer til fest eller en aften i byen. Vælger du den enkle kjole eller nederdel, kan det rette tilbehør ofte være med til at skrue op eller ned for udtrykket. Mange vælger sneakers eller flade sko for et afslappet look og de høje hæle og lidt flere smykker, når udtrykket skal være mere elegant eller festligt. Brug for eksempel en cardigan til din kjole eller nederdel i fritiden. Eller du kan sætte en blazer til, hvis det er til brug på job eller til en aften i byen.

En kjole eller en nederdel er med til at højne din stil. Mange føler sig mere elegante og velklædte i en kjole eller en nederdel frem for et par bukser. En kjole eller en nederdel giver også en god effekt til den kurvede kvinde, fordi de fremhæver de lodrette linjer. Brug dem med flotte strømpebukser eller et par leggins, alt efter hvad der passer dig. Brug dem eventuelt også med et stykke shapewear for at højne komforten. Det finder du også hos ArkuriCurvy.dk.