• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Kjoler

En kjole er et must i enhver kvindes garderobe, og hos ArkuriCurvy.dk finder du et stort udvalg af kjoler i størrelserne 42 til 56. Vi har specialiseret os i tøj til kvinder med kurver, så du er sikret et bredt udvalg af tøj, der passer til din krop og stil. Vi udvælger nøje kjolerne fra de førende producenter, så de lever op til vores krav god pasform i en god kvalitet og til en rimelig pris.

1 til 36 af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Der er et bredt og varieret udvalg af kjoler hos ArkuriCurvy. Her finder du både den sommerlige kjole med tynde stropper, kjoler med lange ærmer, kjoler til hverdagsbrug og kjoler til fint brug. Du finder også forskellige længder. Både den knælange kjole eller maxikjolen i hellang. Der er kjoler med blomster, hvis du er den romantiske type, og der er kjoler med grafiske mønstre, hvis det er det, du er til. Der er forskellige designs at vælge imellem alt efter, hvad man ønsker at fremhæve. Nogle kjoler har fokus på halsudskæringen i form af en flot stor krave, eller der er fokus på bærestykket i form af rynker eller draperinger. Andre kjoler har flotte detaljer nederst på kjolen. Der er helt sikkert en kjole, der passer til dig, din stil og den kropsform, du er beriget med. Du finder også shapewear, der kan bruges under kjolen, hvis du har lyst til det. Det giver en større komfort for mange.

Mange kvinder har indtil flere kjoler i deres garderobe, og det er der en god grund til. Kjolen hører til i enhver basisgarderobe. Den kan bruges til mange anledninger, og i en kjole vil man altid være velklædt. Derudover er en kjole en komfortabel beklædningsdel at have på, og når man er tilpas i sit tøj, som får man en stærkere udstråling. Mange af kjolerne, der findes i vores sortiment, kan styles alt efter hvilken anledning, de bruges til. Er det til hverdag, kan de bruges med et par sneakers eller et par flade sko og måske et tørklæde. Er det til fest eller en tur på restaurant eller i teateret, så kan de piftes op med en smart jakke, smykker og høje hæle.

Hos ArkuriCurvy kan du i ro og mag sidde hjemme og finde den kjole, der passer til dig. Du bestiller den online og får den leveret. Så kan du prøve dit nye tøj hjemme hos dig selv stille og roligt. Det kan ikke være nemmere.