• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Nederdele

Du finder nederdele i mange forskellige designs og længder hos ArkuriCurvy.dk. Vi forhandler udelukkende tøj i store størrelser, og det betyder også, at vi har god erfaring med at udvælge de helt rigtige styles til kvinder i store størrelser. Hvad enten du går efter den korte model eller en nederdel i maxilængde, så har vi den hos ArkuriCurvy.dk. Det tøj, vi udvælger, er designet til kvinder med kurver. Tøjet er valgt, så det fremhæver det bedste ved dig, og så det samtidigt er komfortabelt at have på.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Der findes nederdele i denim, nederdele i jersey, viskose, bomuld og andre kvaliteter. Der er mønstrede og ensfarvede nederdele, der er nederdele med læg eller plisseringer. Endvidere er der nederdele i A-form, stramme nederdele, nederdele med masser af vidde eller pencil skirts. Der er mange flotte modeller at vælge imellem, og du finder også shapewear hos ArkuriCurvy, hvis du har brug for det. Det giver større komfort for mange at bruge det under en kjole eller nederdel.

Man får fremhævet sin feminine side, når man tager en nederdel eller en kjole på. En nederdel er et meget anvendeligt stykke tøj i garderoben. Mange kvinder sværger til nederdele, når de skal være lidt fint klædt på. Men den kan også sagtens bruges til hverdag alt efter hvilken bluse og hvilke sko, du vælger at bruge til nederdelen. Derudover finder mange det komfortabelt at gå i nederdel, fordi den ikke strammer ret mange steder. Mange af vores nederdele kan bruges både sommer og vinter. Om sommeren styles den med en flot top, en T-shirt eller bluse. Om vinteren er det flot med en strik, eller måske en skjorte med en cardigan over og en jakke til. Dertil et par flotte tykke strømper eller leggins og et par langskaftede støvler, og du er klar, selvom det er koldt.

Hos ArkuriCurvy finder du også det, du har brug for til din nye nederdel. Du kan sidde hjemme og bliver inspireret af vores hjemmeside, bestille online og få tøjet bragt til døren. Det er nemt og komfortabelt. Så slipper du for at støve rundt i timevis i butikkernes ofte begrænsede udvalg af tøj i store størrelser, og du slipper for at skulle prøve tøjet i butikken. Til gengæld kan du prøve det hjemme i ro og mag. Så finder du også hurtigt ud af, om din nye nederdel passer med noget af det, du har i skabet i forvejen.