• 0,00 DKK
 • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Overdele

Hos ArkuriCurvy.dk finder du et stort og alsidigt udvalg af moderigtige toppe, bluser, strik, tunikaer og skjorter i god kvalitet og til en god pris. Vi har et stort udvalg af strik, cardigans og ponchoer i forskellige designs og kvaliteter. Der er også sweatshirts med eller uden hætte. Derudover finder du T-shirts og toppe til enhver anledning. Der er både den gode basis T-shirt, bluse eller top og den mere festlige top eller bluse til fint brug. Måske leder du efter en ny skjorte eller en tunika, så finder du også et stort udvalg her.

1 til 36 af 407

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 36 af 407

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
En ny overdel er en nem måde at pifte garderoben op på. Har du nogle bukser eller en nederdel, som du holder meget af, eller vil du ikke ofre så meget på nyt tøj, så gå efter en ny overdel, der passer til det, du har i din garderobe i forvejen. Så har du hurtigt et nyt og frisk look uden at blive ruineret. Du finder et bredt udvalg af overdele hos ArkuriCurvy, og der er helt sikkert én, der passer til din stil og det, du har i forvejen. Måske skal du have dig en ny tunika, som du kan bruge sammen med leggins eller et par tætsiddende bukser, eller en cardigan, som er meget anvendelig til mange ting. En cardigan er god som en varm overdel om vinteren, men den er også anvendelig om sommeren, hvor du kan bruge den i stedet for en jakke. Vi har også et stort udvalg af toppe og T-shirts. Der er toppe uden ærmer, og der er T-shirts med korte eller lange ærmer. Du finder både gode basis toppe og T-shirts, som er gode at bruge under en bluse eller cardigan. Men du finder også toppe og T-shirts med print og mønstre, der kan bruges alene til bukser eller nederdel, eller måske er du på jagt efter en ny top eller T-shirt, som du kan have på til fest. Det finder du også hos ArkuriCurvy. Skal du have tøj til arbejdet, så har vi et flot udvalg af stilfulde skjorter, så du kan fuldende dit businesslook.

Vi har altid et bredt sortiment af overdele fra de førende producenter af tøj i store størrelser. Vi sørger for, at der er noget for enhver smag, så du finder helt sikker også noget, der passer dig. Vi er specialiserede i at forhandle tøj i store størrelser, og vi ved, hvad der klæder en kvinde med kurver. Hos os finder du de flotteste styles i en god kvalitet og til en god pris.