• 0,00 DKK
 • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Bluser

Skal din garderobe piftes op med en ny bluse, så har ArkuriCurvy.dk et stor udvalg af flotte bluser i forskellige designs, farver og kvaliteter. Vi har et bredt udvalg, og du vil helt sikker kunne finde en bluse, der passer til din stil og din figur. Vi ved, hvad der klæder kvinder, der har brug for en større størrelse end dem, der forhandles i de almindelige butikker, og vi sikrer dig et spændende og alsidigt udvalg af flotte og stilfulde bluser til enhver smag.

1 til 36 af 151

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 36 af 151

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Der er bluser med korte ærmer, med trekvart ærmer eller lange ærmer. Når det er sommer, er det rart med en bluse med kort ærme, men den er også anvendelig sammen med en cardigan eller en poncho i vintermånederne. Måske går du efter en flot og elegant bluse, som du kan bruge på job, og som er flot sammen med en blazer. Eller du skal have dig en bluse, som er fin til fest eller en aften i byen. Du finder masse af muligheder hos ArkuriCurvy.dk. Er du til romantik, så er der bluser med flotte blomsterprints, med blonder eller med fin rynkeeffekt ved halsudskæringen. Eller også har du lyst til striber, så har vi også det. Der er også oversize-bluser, som mange sværger til, fordi de er smarte og samtidig komfortable, og så klæder de lange længder mange kvinder med kurver. Fuldend dit look ved at sætte din oversize-bluse sammen med et par stramme leggins eller tætsiddende bukser. Så får du fokus på de lodrette linjer, som klæder rigtig mange.

Gå først og fremmest efter det, du føler dig tilpas i. Måske må blusen gerne sidde stramt, eller også har du det bedst i en løstsiddende bluse. Der er også bluser, der sidder tæt om armene og skuldrene, og som er løsere om barmen og maven. Der er bluser med forskellige udskæringer ved halsen og med rynkeeffekter eller draperinger. Der er også bluser med god længde, som er flotte sammen med et par tætsiddende bukser eller leggins. Det er en god idé at tænke over, hvad blusen skal bruges sammen med. Vil du bruge den sammen med et par tætsiddende bukser, så er det flot med en løs bluse til. Omvendt er det flot at bruge stramtsiddende bluser til en underdel, der er løs og måske har masser af fylde. Men først og fremmeste skal du gå efter det, du føler dig godt tilpas i, og hos ArkuriCurvy.dk har vi mange forskellige bluser, så du finder helt sikker én, der passer til det, du kan lide.