• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Skjorter

Der er noget stilfuldt over en skjorte, og mange vælger da også en skjorte, når de skal være pænt klædt på. Måske skal du følge en bestemt dresscode på dit job, eller også er du bare til den cool business stil, som en flot skjorte giver dig. Skjorter er anvendelige til mange ting, og hos ArkuriCurvy.dk har vi skjorter for enhver smag. Så se dig om i vores store udvalg og find lige den skjorte, du mangler.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

Mange vælger en skjorte, fordi den er en elegant overdel, der ikke sidder helt tæt til kroppen. Den findes både i figursyede modeller og i modeller, der er mere rummelige. Vi har både den klassiske skjorte, som findes i forskellige længder. Brug den sammen med dine klassiske bukser eller nederdel, når du er på arbejde. Men du kan også vælge at bruge med oprullede ærmer sammen med dine jeans til hverdag. Du kan også vælge at bruge den åbentstående som en jakke over en T-shirt eller en top. Mulighederne er mange.

Du finder også skjorter i mere romantisk stil hos ArkuriCurvy.dk. Vi har også skjortebluser, der ikke er gennemknappede. Der er også forskellige kvaliteter at vælge imellem. Der er feminine skjortebluser i lette kvaliteter, som er kan bruges til næsten alle former for underdele. Du finder dem både med og uden krave, og med forskellige flotte og feminine detaljer, så som læg foran eller rynkeeffekt ved halsudskæringen. Der er skjorter i forskellige længder. Nogle er ekstra lange og er rundt skåret forneden. De er flotte til tætsiddende bukser eller nederdel, eller også kan du bruge den til et par stramme jeans eller leggins, hvis du ønsker et afslappet og casual look. Der er skjorter med forskellige snit. Den kan eksempelvis være syet i figur, så den fremhæver dine feminine sider, eller den har fokus på detaljer ved skuldre eller barm og er mere løstsiddende omkring taljen. Husk, at det ofte er flot at bruge en løs overdel til en tætsiddende underdel eller omvendt.

Find din nye skjorte online hos ArkuriCurvy.dk. Vi forhandler udelukkende tøj til kvinder i store størrelser, så vi udvælger tøjet nøje efter, at det skal klæde kvinder, der er kurver. Vi har altid et stort og alsidigt udvalg af smarte skjorter, som du kan blive elegant og stilfuldt klædt på. Samtidigt er det bekvemt, for du bestiller det hele online og får det sendt hjem til dig. Så det er nemt at finde sig en ny skjorte.