• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

T-shirts

Man kommer ikke uden om at have nogle gode T-shirts i sin garderobe. De er anvendelige til mange ting, og så kan de bruges året rundt. Hos ArkuriCurvy.dk har vi altid et stort udvalg af T-shirts i forskellige faconer, farver og kvaliteter. Vi forhandler udelukkende T-shirts i store størrelser, så du er sikret et spændende udvalg, hvor der er noget for enhver smag. De T-shirts, vi forhandler, er udvalgt nøje, så de klæder kvinder med former. Der er et bredt udvalg af T-shirts i forskellige længder, med forskellige halsudskæringer, forskellige ærmelængder og med eller uden tryk eller print. Det handler bare om at finde den eller de T-shirts, der passer til dig og din stil.

1 til 36 af 97

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 97

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Hos ArkuriCurvy.dk finder du T-shirts med korte ærmer, T-shirts med trekvart ærme og T-shirts med lange ærmer. Der er forskellige halsudskæringer at vælge imellem. Nogle er for eksempel med rund hals, og andre er med v-hals eller stolpelukning. Der er også T-shirts med vandfaldsudskæringer ved halsen, som klæder kvinder med barm. En T-shirt er absolut ikke kedelig, og moden inden for T-shirts er i dag utrolig alsidig og varieret, og der er en hel masse udtryk at vælge imellem. Måske er du til en sej T-shirt med tekst trykt foran, eller også er du mere til et flot print i form af blomster, et grafisk mønster eller måske similisten? Du finder også T-shirts i løs pasform, som du kan bruge som en oversize T-shirt over dine jeans eller nederdel, og der er smarte T-shirts i asymmetrisk snit. Endvidere er der T-shirts, der er sammensat af forskellige materialer, der gør T-shirten spændende og smart.

Den helt klassiske ensfarvede basis T-shirt finder du naturligvis også hos os. Den er uundværlig om vinteren under en strik eller en cardigan, fordi den ikke fylder meget, og den er velegnet til mange former for outfits. Du kan for eksempel bruge den sammen med et par løse bukser. Men du finder også T-shirts i løs pasform og i forskellige længder. Sæt din nye T-shirt til et par seje bukser eller jeans, og du har et cool og afslappet look.

Se det store udvalg af T-shirts online hos ArkuriCurvy.dk. Du kan sidde hjemme hos dig selv og vælge lidt netop det ud, som du synes om. Vi gør en dyd ud af, at der altid er meget at vælge imellem, så du kan finde en T-shirt, der passer til dit øvrige tøj og i den størrelse, du bruger.