• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Toppe

Hos ArkuriCurvy.dk har vi et stort udvalg af toppe. Her kan du nemt og bekvemt gå på jagt efter din nye top og finde lige netop den, som du synes om, og som passer til din garderobe og din størrelse. Vi har et bredt udvalg, og der er noget for enhver smag. Hvad enten du leder efter en almindelig top til hverdagsbrug, en top til arbejde eller en elegant og festlig top til aftenbrug, så finder du den hos ArkuriCurvy.dk.

1 til 36 af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 52

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Der er ærmeløse basis-toppe, som kan bruges alene på en varm sommerdag, eller som kan bruges som top under en bluse eller skjorte. Når det er koldt udenfor, er toppene velegnede til at bruge som et varmt lag helt inderst. De findes både med tynde eller brede stropper. Der er kortærmede toppe, som også er anvendelige til mange ting. Vi har også elegante skjortetoppe uden ærmer, som er med krave og med knapper hele vejen ned. De er meget fine i sig selv eller under en cardigan eller en blazer. Så er man velklædt på en varm sommerdag.

Udvalget af toppe hos ArkuriCurvy.dk byder på mange forskellige designs. Der er ensfarvede toppe, der er toppe med prints og forskellige mønstre, og der er toppe i forskellige materialer. Du leder måske efter en fin top i et let materiale, som du kan have på til fest? Den finder du hos ArkuriCurvy.dk. Flere af toppene har fine detaljer så som draperinger, rynkeeffekt eller blondekant. Draperinger virker utroligt flatterende og fremhæver alt det feminine ved den kurvede krop. En top med blondekant ved halsudskæringen eller nederst på toppen er flot at bruge under en bluse eller en tunika, hvor man lige kan ane blonden. Den er også flot under en skjorte eller bluse i et let og transparent materiale.

Når du vælger din nye top, skal du først og fremmest gå efter det, du føler dig godt tilpas i og som sidder godt. Det betyder utrolig meget for ens udstråling, at man er tilpas i det tøj, man har på. Vi har altid et stort udvalg af toppe med forskellige pasformer og designs. Det betyder, at du kan finde den top, der fremhæver netop det, du har lyst til at fremhæve, og som passer til din stil. Toppe kan man nærmest ikke have for mange af i sin garderobe, for der er altid noget, de passer til, hvad enten det er sommer eller vinter.