• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.

Tunika

Tunikaer er blevet en fast del af mange tøjkollektioner, og det med god grund. Den er et flot alternativ til en bluse eller en skjorte. Den løse facon, der kendetegner en tunika, klæder rigtig mange kvinder, hvad enten man er stor eller lille. Det er også kendetegnende for en tunika, at den ofte har lidt længde. Enten går den til hoften eller til midt på låret alt efter modellen, og alt efter hvor høj man selv er. Derfor er den flot at bruge til tætsiddende bukser eller et par stramme jeans eller leggins, eller også kan du sætte den sammen med en fin nederdel. På grund af tunikaens længde og løse facon, skjuler den ofte mave og hofter. Hvis du ønsker at fremhæve din feminine krop endnu mere, så brug din tunika med et bælte, så du fremhæver din talje.

1 til 36 af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Hos ArkuriCurvy.dk finder du mange forskellige tunikaer. Vi har tunikaer i mange forskellige farver, tunikaer med print, ensfarvede tunikaer og tunikaer med blomster. Der er tunikaer i forskellige kvaliteter, lige fra den varme kraftige kvalitet og til en lette og luftige kvalitet. Måske leder du efter en tunika med lommer. Det finder du også her. Der er også forskellige længder af vælge imellem, og nogle af tunikaerne fås også i asymmetriske længder. Nogle tunikaer er så lange, at du kan bruge dem som en kort kjole. Endvidere er der tunikaer med eller uden ærmer. En tunika kan bruges året rundt. Du kan for eksempel vælge at have en tætsiddende langærmet T-shirt på under din tunika i de kolde sæsoner. Så skaber du et spændende lag-på-lag look. Eller du kan vælge at bruge en lang cardigan over den, hvis det er køligt. Det er flot og casual stil.

Vi forhandler tunikaer med forskellige pasformer. Der er tunikaer, der fremhæver skuldre og arme ved at sidde til der, og som har vidde forneden om mave og hofter. Du finder også tunikaer, der omvendt har vidde foroven ved skuldrene, den kan eksempelvis have flagremusærmer og draperinger ved halsen, og så er den smallere forneden. Eller også vælger du en tunika, der går mere lige op og ned, hvis det er det, du har lyst til. På den måde kan man fremhæve det, man har lyst til på forskellig vis. Uanset hvilken form og facon, du ønsker, så har vi udvalget af flotte og smarte tunikaer, der er perfekte til kvinder i store størrelser.