• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Sportstøj

ArkuriCurvy.dk er specialiserede i tøj til kvinder med kurver, og vi forhandler et bredt og alsidigt sortiment af tøj i store størrelser. Derfor har vi selvfølgelig også sportstøj til den kurvede kvinde. Ligesom ved alt andet tøj, vi forhandler, går vi efter god kvalitet, godt design, god pasform og en god pris. Hvad enten det er tøj til fitness, yoga, løb, gang eller bare noget rart tøj til at slappe af i, så kan du finde det, du har brug for hos ArkuriCurvy.dk. Vi forhandler sportstøj i en god kvalitet, der er udviklet til sport og fritid. Det er tøj, der er skabt til bevægelse, og som kroppen kan ånde i.

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

I vores sortiment finder du forskellige former for sportsbukser så som tætsiddende tights, som er gode til løb og fitness. Du finder også løse sportsbukser, som er velegnede til for eksempel yoga, gymnastik eller gang. Derudover er der naturligvis forskellige toppe at vælge imellem. Der er både toppe uden ærmer, toppe med korte ærmer eller toppe med lange ærmer. Du finder også sportsjakker, der er velegnede til udendørs træning i de kolde måneder eller på fugtige dage. De er også velegnede, når du bare har behov for at tage noget varmt på efter træningen.

Alle, der dyrker sport, ved, at det er rart at have noget tøj på, der er åndbart, så varmen kan ledes væk fra kroppen. Samtidig skal tøjet være skabt til bevægelse, så det sidder godt, når man løber eller er til fitness. Så kan man koncentrere sig om sin sport, og man behøver ikke at være bange for, om bukserne kravler ned, og blusen kravler op. Endvidere skal sportstøjet kunne tåle at blive vasket ofte, uden at det mister farve og elasticitet.

Det kan være en udfordring for mange plus size kvinder at finde sportstøj i store størrelser. Men kvinder med kurver har også brug for at kunne finde smart og funktionelt sportstøj. Derfor har vi sikret os et udvalg af godt og smart sportstøj i store størrelser. Her finder du toppe, tights og T-shirts til sport, og vi har udvalgt nogle dele i enkelt design og enkel farver, så delene kan mixes på kryds og tværs. Sportstøjet er også velegnet til fritid. Se for eksempel det store udvalg af forskellige sportsbukser, hvor mange af dem også er velegnede til at bruge, når man bare skal slappe af derhjemme. Vores sportstøj kan du shoppe hjemmefra. Så kan du sidde afslappet hjemme og finde det, der passer til dig. Det kan ikke blive nemmere at finde nyt sportstøj.