• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Strik og Sweatshirts

Hos ArkuriCurvy.dk.dk finder du et godt udvalg af strik og sweatshirts til kvinder med kurver. Strik er rart at have på vores breddegrader, og en flot strik i en god kvalitet er anvendelig til mange ting og kan bruges i flere sæsoner. Hos os finder du et stort udvalg af for eksempel strikcardigans. Vi har den klassiske korte med knapper eller den lange asymmetriske model med stor krave og uden knapper. Den er også flot med en broche eller et bælte. En cardigan er anvendelig både sommer og vinter. Om vinteren kan den bruges som en varm overdel. Om sommeren kan den bruges i stedet for en jakke. Der er strik i tynde kvaliteter og strik i mere kraftige og varme kvaliteter. Du finder helt sikker en strik eller sweatshirt, som passer til dig.

1 til 36 af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Vi har også sweatshirts i forskellige farver og designs, og de findes både med lynlås i halsen og med gennemgående lynlås. Hvis man er til et sporty look, så er en sweatshirt en god idé. En sweatshirt er god til hverdag, eller hvis man vil være afslappet klædt på arbejdet. Den er også et oplagt valg, når man skal være aktiv i sin fritid, fordi den er praktisk, varm og smart, og den er også dejlig at bruge, når man bare skal slappe af.

Hos ArkuriCurvy.dk finder du også de populære ponchoer i forskellige farver og designs. En poncho er et smart alternativ til en cardigan, og den giver dit look elegance og kant. En poncho kan bruges til utroligt mange ting. Den kan både bruges som en sweater om vinteren eller som overtøj om foråret og efteråret. Mange bruger den som overgangsovertøj med en jakke under og måske med et flot tørklæde og handsker til. Man er altid velklædt i en poncho, og den er gør ofte noget godt for kroppen, da den fremhæver de lodrette linjer. Ponchoer findes også i lette kvaliteter, der er meget fine sammen med bukser, en kjole eller en nederdel.

Hos ArkuriCurvy.dk er vi eksperter i tøj til kvinder i størrelserne fra 42 til 56. Vi ved, hvad der klæder kvinder med former, og derfor har vi sammensat et bredt udvalg af strik og sweatshirts, så der er noget for enhver smag. Du kan sidde hjemme i ro og mag og se vores store udvalg igennem. Det kan ikke være mere nemt og bekvemt at finde sig en ny strik eller sweatshirt.