• 0,00 DKK
  • 0 vare(r) i kurven

Køb for 800,00 DKK, og få
fri fragt med GLS Pakke Shop!

Filter
Mærker Vælg et "Mærke" og se kun varer fra dette mærke.
Farve Vælg den eller de farver du ønsker at se. Hvis du kun vil se det sorte tøj, skal du vælge sort.
Kvindestørrelser Vælg den eller de dame størrelser du ønsker at se.
Størrelse Vælg XL-størrelse og se kun varer med denne størrelse.

Cardigan

En cardigan hører hjemme i enhver kvindes garderobe. Der er nærmest ikke en sæson, hvor der ikke er cardigans i nye farver, faconer og længder i tøjproducenternes kollektioner. Det er sandsynligvis fordi, en cardigan er så utrolig anvendelig til mange forskellige ting. Det kan bruges både på job og til hverdag. Brug den for eksempel over skjorten og de klassiske bukser på job. Tag de høje hæle på, og du er nøjagtig lige så elegant, som hvis du havde en blazer på. Den er også anvendelig både sommer og vinter. Den varme cardigan kan du bruge om vinteren som et varmt lag over dine bluser og T-shirts. Om sommeren kan du bruge den i stedet for en jakke. En cardigan passer til både til nederdel, kjole eller bukser. Alt efter hvilken stil og kvalitet, du vælger, kan du anvende en cardigan både til hverdag og til fest. Cardigans i tynde kvaliteter er flotte til aftenbrug sammen med en kjole eller nederdel. Mulighederne er nærmest ubegrænsede.

1 til 36 af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Det er også derfor, at vi hos ArkuriCurvy.dk altid har et stort og spændende udvalg af cardigans til kvinder. Der er cardigans i forskellige længder, kvaliteter og pasforme. Der er korte cardigans, der er flotte til en kjole eller en bluse, og der er lange cardigans, der kan bruges til næsten alt. Nogle af vores cardigans i sortimentet er med knapper. Andre er åbne foran og har måske asymmetriske længder, der giver en flot vandfaldseffekt langs åbningen. Hvis du gerne vil kunne holde din cardigan sammen foran, så er det flot at bruge en broche eller et tyndt bælte til. Generelt er vores cardigans holdt i enkle farver og mønstre. Det betyder, at de er nemme at sætte til det, du har lyst til af bluser, skjorter, toppe, bukser eller kjoler.

I udvalget af cardigans findes også forskellige typer af ponchoer. De er blevet meget populære blandt kvinder i alle aldre. En poncho er dejlig varm om vinteren, og du kan også bruge den som et let stykke overtøj eventuelt over din korte forårsjakke. Har du en smart skindjakke, som måske bliver lidt for kold at bruge om vinteren, så brug en poncho over den. Sæt eventuelt et flot tørklæde til og nogle seje skindhandsker til. Så er du smart og sofistikeret. En poncho er et stilfuldt valg til kvinden, der gerne vil have kant på sit look, og den er velegnet til plus size kvinden, da den er nem at bære og giver længde til silhuetten.